۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

دانلود کتاب The art of the confectioner: sugarwork and pastillage – هنر شیرینی پزی: شکر و پاستیل

هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی دانلود کتاب The art of the confectioner: sugarwork and pastillage – هنر شیرینی پزی: شکر و پاستیل
مشخصات
تعداد صفحات 369
جلد 2012
حجم فایل mb25.01
زبان English
شابک 9780470398920, 9780470402689, 9781118280683, 9781118280690, 0470398922, 0470402687
فرمت فایل pdf
ناشر Wiley
نویسنده (گان) Notter, Ewald
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.