بارکد وارداتی
80995800201
ترکیبات
30 % عسل آنتی باکتریال مانیوکا، روغن نارگیل، عصاره گل بابونه آلمانی، آلوئه ورا، روغن گل پامچال، ویتامین E، سیلیکون و روغن سیلیکونی، بدون رنگ و اسانس، لانولین، پارابن، استروئید، روغن معدنی
تعداد در بسته
1
جنس محفظه
پلاستیکی
رده سنی
بزرگسالانکودکاننوجوانان
روش مصرف
روزانه به دفعات روی زخم استفاده شود.
زمان مصرف
روزانه
شرکت تولیدکننده
Dermasciences
شرکت واردکننده
ایران فارمیس
عصاره
آلوئه وراروغن گل پامچالروغن نارگیلعسل
فرم محصول
کرم
کارایی
محافظ پوستنرمکننده
کاربرد ها
عسل قرنها است که برای بهبود زخم استفاده میشود. مدارکی مبنی بر کاربردهای پزشکی عسل در نوشتههای قدیمی حدود 4000 سال پیش یافت شده است.
کمپانیDermasciences نوع بهینه شدهای از عسل را به جامعه پزشکی ارائه کرده است. مدی هانی، که دارای اثرات آنتیباکتریال قوی بوده و از کلیه مضرات موجود در عسل معمولی عاری میباشد.
عسل به عنوان عاملی تاثیرگذار در درمان انواع زخمها، سوختگیها و... کاربرد دارد. عسل موجود در کرمهای مدی هانی از شهد گل مانیوکا حاصل میشود که این گل در شرایط جوی کشور نیوزلند، بر روی یکی از انواع درخچههای لپتوسپرموم با نام لپتو سپرموم اسکوپاریوم میروید. در سراسر جهان تنها عسل حاصل از شهد این گل دارای خواص ویژه ضد میکروبی و ضد قارچی میباشد.
عصاره گل بابونه آلمانی: بابونه آلمانی یکی از گیاهان دارویی خانواده کاسنی (مرکبات) است. مهمترین ترکیبات موجود در گلهای بابونه آلمانی اسانسها، فلاونوئیدها و کومارینها میباشند. گلهای بابونه آلمانی حاوی ۱/۵ – ۰٫۴درصد اسانس هستند. آلفابیزابولول و کامازولن دو ماده اصلی اسانس میباشند که مجموعا ۶۰-۵۰ درصد از حجم اسانس بابونه را شامل میشوند. کامومیل همچنین دارای فلاونوئیدهایی مانند آپی ژنین و لوتئولین میباشد و سایر مواد مانند موسیلاژها، کومارینها و تاننها نیز در عصاره بابونه آلمانی وجود دارد.
روغن گل پامچال: خواص روغن گل پامچال مربوط به مقدار زیادی اسید چرب گاما- لینولنیك اسید (GLA) در آن است. در واقع روغن گل پامچال بیشترین مقدار این اسید چرب را داراست و گیاهان دیگر فقط مقدار کمی GLA دارند. به همین دلیل این گیاه به عنوان عامل درمانی مهمی شناخته شده و مطالعهها برای بررسی آثار آن همچنان ادامه دارد.
بطور طبیعی تعداد فواید این گیاه در حال افزایش است. اسید گاما لینولنیک، اسید لینولئیک و مواد مغذی دیگر در این روغن برای ساختمان سلولی و بهبود حالت کشسانی پوست ضروری میباشد.
روغن نارگیل: نوعی چربی اشباع شده است که از میوه درخت نارگیل به دست میآید. از این روغن در تهیه مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود. این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) میباشد. روغن نارگیلهای هیدروژنه نشده معمولا بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتیگراد ذوب میشوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغنهای مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغنها بالاتر است. بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمیسوزد و دود از آن بلند نمیشود.
ویتامین E: آنتی اکسیدان و ضد رادیکالهای آزاد.
کد محصول
582
کشور تولیدکننده
کانادا
مخصوص
بدن
مقدار
50 گرم
نوع محفظه
تيوب
ویژگی ها
• راش و قرمزی پوست (ناشی از بی اختیاری و درماتیت) التهاب اطراف زخم در بیماران استراحت مطلق
• مناسب برای افراد با پوست حساس، کودکان و پوست صورت
• خشکیهای ناشی از شستشوی مکرر دست